top of page
WhatsApp Image 2024-10-18 at 17.46.14.jpeg

Kwaliteit en verfijning, in smaak en presentatie

08 salie rood2.png

Elk seizoen worden we weer opnieuw geïnspireerd door bijzondere ingrediënten, een nieuwe oogst en vondsten van onze leveranciers. We proeven en testen tot we woest enthousiast zijn over smaken en gerechten

LEVERANCIERS

Brood: Le Fournil en het Vlaamsch Broodhuis, Pasta Salvatorica, Vlees Lindenhof, Vis Siem Schilder, Wild & Gevogelte Pieter van Meel, Zoet Kuyt en Holtkamp, Kaas Betty en Martin van l'Amuse, Wijn Arisz en Karakter

UITDAGINGEN

De grootste uitdaging ligt op het gebied van duurzaamheid, voedselverspilling en  hoe we omgaan met voedsel. We besteden veel aandacht aan spannende vegetarische menu's

_DIB6037-GerardDou-March11,2025.jpg
logo los wit.png
bottom of page